Market Wrap: Bitcoin Bumps tæt på $ 11,6K; Ether-optioner Åbn interessedips

Bitcoin hoppede tæt på $ 11.600, inden de trak sig lidt tilbage, mens ether-optionhandlere er mindre aktive, end de var i september.

Bitcoin (BTC) handler omkring $ 11.552 pr. 20:00 UTC (16:00 ET). Vinder 1,7% i løbet af de foregående 24 timer.
Bitcoins 24-timers rækkevidde: $ 11.186- $ 11.598

BTC er over sit 10-dages og 50-dages glidende gennemsnit, et bullish signal for markedsteknikere.

Efter en flad weekend, der så verdens ældste kryptokurrency holde sig til en stram $ 11.300 – $ 11.400 rækkevidde, hoppede Bitcoin Bank pris mandag så højt som $ 11.598, inden han afregnede til $ 11.552 pr. Pressetid.

 

I sin ugentlige investor note satte kvanthandelsfirmaet QCP Capital bitcoins tekniske support til $ 10.500, hvor ethvert punkt over var positivt for det samlede marked på grund af betalingsfirmaet Square, der købte $ 50 millioner i bitcoin. Det har været komfortabelt over dette niveau siden 2. oktober.

”Sidste uges Square købte et flot gulv i BTC lige på nøgletrendelinjen og 10.500 niveau, hvor deres gennemsnitlige købspris var $ 10.617 for 4.709 BTC,” lyder QCP-noten. „Squares køb og effektiv lobbyvirksomhed over for andre kontorskatter gennem deres hvidbog vil give folk tillid til, at en femcifret BTC-pris vil være bæredygtig.“

På den makroøkonomiske front afventer de globale aktiemarkeder spændt på yderligere økonomisk stimulering i lyset af et stigende antal coronavirus-tilfælde, sagde Rupert Douglas, chef for institutionelt salg for mægler Koine. Aktiehandlere vil have en ny stimulusrunde samt en svagere dollar, der også understøtter guld, sølv og bitcoin, tilføjede han.

Faktisk har US Dollar Index, der er et mål for en kurv af fiat-valutaer versus greenback, været flad siden 25. september, i den røde 0,01% mandag ved pressetid.

”Makroøkonomiske nyheder og markeder har for det meste været positive over hele kloden med aktier steget med 2% -3% i sidste uge,” sagde Jason Lau, administrerende direktør for kryptokursudveksling OKCoin. Han bemærkede også, at finansieringssatserne for det meste har været positive de sidste tre dage, hvilket indikerer, at forhandlere for det meste betaler for at margenen skal gå længe på bitcoin-markedet.

“Positive finansieringsrater på BTC-futuresmarkederne og de seneste store erhvervskøb, for eksempel Square, har også øget det kortsigtede bullish stemning i tråd med traditionelle markeder, der fører til årets udgang,” tilføjede Lau.
Ether-optioner åbner interesse lavere i oktober

Ether (ETH), den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, handlede mandag omkring $ 387 og steg 4% på 24 timer fra 20:00 UTC (16:00 ET).

Priserne sprang næsten 4% flere timer efter, at digitalvaluta asset manager Grayscale meddelte, at Ethereum Trust er blevet et Securities and Exchange Commission (SEC) -rapporterende selskab. Grayscale ejes af CoinDesk’s moderselskab, Digital Currency Group

På optionsmarkedet, efter en rekord september for åben rente på derivatlokalet Deribit, er Oktobervolumen meget lavere. I løbet af de første 10 dage i september var eteroptionernes åbne rente i gennemsnit $ 425 millioner. I de første 10 dage i oktober var gennemsnittet 18% nede til 346 millioner dollars.

På trods af et for det meste bullish løb for ether i oktober, er optionshandlere mindre interesserede i at placere væddemål på Deribit, som er det største sted for etheroptioner. Vishal Shah, en optionshandler og grundlægger af derivatudveksling Alpha5, siger, at et fald i DeFi-renter i denne måned kan være synderen for åben renteinddypning. „Jeg tror, ​​uden at overanalysere det, har DeFi fizzled et touch, hvilket naturligvis har reduceret behovet for ETH-optionalitet på margenen,“ sagde han.
Andre markeder

Digitale aktiver på CoinDesk 20 er for det meste grøn mandag. Bemærkelsesværdige vindere fra 20:00 UTC (16:00 ET):

  • chainlink (LINK) + 8,4%
  • monero (XMR) + 7,2%
  • tezoer (XTZ) + 4,1%

En bemærkelsesværdig taber fra 20:00 UTC (16:00 ET):

bitcoin sv (BSV) – 0,20%

Læs mere: UK Crypto-derivater forbyder set med begrænset virkning på det lille marked

Aktier:

Asiens Nikkei 225 lukkede med de røde 0,26%, da Folkets Bank of China annoncerede regelændringer, der gjorde det mere omkostningseffektivt at kort

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.