Yhdistetty tekninen analyysi: COMP / USD kohoaa sellaisten suurten salausten yläpuolelle, kuten Bitcoin, jotka syövät 260 dollaria ja 280 dollaria

Yhdiste alkaa uuden kuukauden tyylikkäästi, ylittäen 250 dollaria.

Yhdisteen on noustava yli 260 dollaria ylläpitääkseen nousutapausta ja välttääkseen mahdollisen kaksinkertaisen yläosan mallin hajoamisen

Yhdiste, yksi suurimmista hajautetun rahoituksen (DeFi) rahakkeista, on johdonmukainen ylöspäin suuntautuva rulla 160 dollarin avaintuen jälkeen. Tuki tuli käteväksi sen jälkeen, kun tunnuksen kierre nousi yli $ 260: n korkeudesta (korkea muodostui 12. elokuuta). Lasku oli myös johdonmukaista eri alustavien tukialueiden kanssa, jotka olivat 220, 200 ja 180 dollaria, eivätkä nousseet tilaisuuteen.

Yhdiste on yksi johtavista kryptovaluutoista Bitcoin Trader ekosysteemissä. Se on Ethereum-pohjainen tunnus, jota käytetään pääasiassa lainanantoon. Aggregaattorialustan DeFi Pulsen mukaan COMP on tällä hetkellä seitsemänneksi suurin DeFi-tunnus. Noin 766 miljoonaa dollaria varoja on tällä hetkellä lukittu Compoundiin, jäljellä olevat protokollat, kuten Yearn.finance ja Synthetix. Aave hallitsee edelleen DeFi-tilaa, jonka kokonaislukittu arvo on 1,52 miljardia dollaria, jota seuraa Maker 1,48 miljardilla dollarilla.

14 BTC & 95000 ilmaiskierrosta jokaiselle pelaajalle, vain mBitcasino’s Viking Conquest! Pelaa nyt!
Yhdistetty tekninen kuva

Kirjoitushetkellä COMP on 250 dollaria. Kaikki silmät ovat lukkiutuneet ylittämään seuraava avainraja 260 dollaria. Kun suhteellisen voimakkuuden indeksi (RSI) liikkuu korkeammalle kuin 70, on suuri todennäköisyys, että tunnus nousisi lähitulevaisuudessa yli 260 dollaria. Samaa nousutilannetta tukee Moving Average Convergence Divergence (MACD). Lisäksi toiminnan laajentaminen positiivisen alueen sisällä, nouseva ero MACD: n yläpuolella osoittaa, että ostajilla on etusija.

Haittapuolena on, että jos $ 260: n vastus ei ole rikki, varhainen täplikäs kaksoiskuvioinen malli voi vetää Compoundia alaspäin ja testata mahdolliset tukialueet uudelleen $ 220: lla ja $ 200: lla. Sillä välin tuen hakemisen yli 250 dollaria tai jopa 240 dollaria pitäisi olla härkien joukossa avainasemassa, koska se antaisi heille mahdollisuuden järjestää valtava hyökkäys 260 dollaria ja 280 dollaria vastaan.